Leveringsinformatie

Adres: Kerkstraat 4
1521 JN Wormerveer
Telefoon: 075-6222576
Email: info@boekwinkelimmanuel.nl
Fax: 075-6225741
K.v.K Nummer: 35028901 te Zaandam
BTW-nummer: 8061.46.461.B01

Prijzen zijn aan wijzigingen onderhevig. Wij proberen altijd de actuele prijs te vermelden. Indien een prijs is gewijzigd en wij niet het artikel tegen de eerder aangegeven prijs kunnen leveren nemen wij contact met u op.

Indien een artikel niet meer voorradig is zullen wij deze proberen na te bestellen. Indien dit niet mogelijk is zullen wij contact opnemen.

Bestelling afhandelen:

Thuis Bezorgen:

Als u voor de optie thuis bezorgen in ons bestelformulier heeft gekozen sturen wij uw bestelling (indien in voorraad) de volgende werkdag naar u op. U ontvangst uw bestelde boek, cd, dvd of ander product met de rekening via de post. De verzendkosten worden (gedeeltelijk) doorberekend op basis van gewicht.

  • t/m 250 gram wordt € 1,50 aan verzendkosten berekend.
  • 250 gram t/m 2 kg wordt € 2,50 aan verzendkosten berekend.
  • 2 kg t/m 10 kg wordt € 4 aan verzendkosten berekend.
  • boven de 10 kg wordt € 10 aan verzendkosten berekend.

U heeft het recht om de artikelen binnen 14 dagen zonder kosten en reden te retourneren. Helaas kunnen wij Cd’s, Dvd’s en andere elektronische artikelen die geopend zijn niet aannemen. Bij beschadiging van de artikelen zullen wij in overleg tot een oplossing komen.

Ook indien wij uw bestelling nog niet hebben verzonden kunt u zonder verdere kosten van levering afzien. Wij maken het bedrag dat wij van u hebben ontvangen dan zo snel mogelijk weer over.

Indien u wilt afzien van uw bestelling of uw product wil retourneren vragen wij u contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Onze gegevens zijn hier opgenomen.

Ophalen bij Boekwinkel

Als u voor de optie ophalen heeft gekozen krijgt u bericht als we de bestelling in voorraad hebben. U kunt de bestelling dan komen ophalen. Als het bestelde product niet in voorraad is krijgt u bericht wanneer we de door uw bestelde producten binnen hebben gekregen. U kunt het bestelde product afrekenen met uw pinpas of contant.